lördag 3 april 2010

Skidtur under långfredagen

På långfredagen så for vi ut på en liten skidtur och det var riktigt härligt ute. Det hade regnat och det var riktigt vårväder ute - slaskigt och blött - men ack så härliga känslor man fick för nu kan man nog säga att våren har anlänt.

Började med att klippa bort lite hår på tassarna på Micke och Sara eftersom den blöta snön fastnar så och det är allt annat än roligt när hundarna slänger sig ner för att plocka bort snö i tassarna och nyss har de gått i "120"................det blir rätt härliga vurpor då....:)


Här ligger Micke på trimbordet och får tassarna omskötta....

Här har vi precis fått stopp för att vila en stund och prata med Marie-Louise....


Marie-Louise hade promenerat i förväg med sina hundar så vi haffade dom när de var på väg tillbaka. En liten vilopaus och sedan vände vi....................Annika tog av sig sina skidor och gick tillbaka...............hon tyckte det var mycket skönare att gå - undrar varför......:)


Irra var då alldeles slut när vi kom till bilen och pep in i baksätet och verkade nästan helt utslagen...............stackarn är nog inte riktigt van vid snön och nu när den är lite blöt så är den ju väldigt tung att springa i.

På fredagskvällen var spelkväll hos Pigan. Stackars Per var på jobb så det blev jag, Annika, Pigan, Christian och Leif. Vi hade med oss alla hundarna så köksgolvet var fullt av liggande hundar överallt för alla skulle ju givetvis vara så nära som möjligt fastän vi försökt lägga dom i olika rum.................nej, helt plötsligt så låg dom under bordet allihop och det gick ganska bra. Förutom när det blev lite spännande i spelet och vi började hojta då ville ju dom också vara med så då fick vi tagga ner lite och försöka "hålla oss på mattan"..............men roligt hade vi. Tack för en härlig kväll det måste vi göra om.

Ha det

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar