lördag 3 april 2010

Påskafton!

Dagen började riktigt slött med lite sovmorgon och sedan en skön morgonpromenad med hundarna. Annika for iväg och haffade "kicki" nere i stallet och fick se hennes dotters två valpar - mycket fina (tittade på bilderna när Annika kom tillbaka). Fick också se Idas( ida var min collietös som blev sjuk och fick somna in för ganska precis fyra år sedan) bror Denver och jisses vad han var lik sin Pappa Gibson. Tänk att Denver ser så otroligt fräsch ut än och han är ju i alla fall tolv år och det är en hög ålder för en hund.
Kicki och hennes dotter Veronica med alla sina hundar, Boris, Denver, Hoomer och Dean.

Slöade sedan en stund när Marie-Louise tittade förbi och frågade om vi inte skulle gå en liten promenad. Sagt och gjort så promenerade vi iväg efter skoterspåret som går bakom hoppan och det blev nog inte en så liten promenad för det tog nästan två timmar innan vi var tillbaka men oj så härligt det var att bara flanera omkring...............:) Tog några kort som jag lägger in nedan.



Tänkte att jag skulle få en riktigt fin gruppbild på mina promenadkamrater men våra små vänner ville inte alls vara med på det utan det skulle bara busas......


Mina vantar var ett riktigt hett byte........så till slut så slängde jag iväg dom ut i snön..

Och vips så var det två collisar som nästan försvann i snön - det är så varmt ute så det hade blivit genomslag.............



Det blev lite jobbigt för dom att ta sig tillbaka ..................


Men sedan visade det sig att dom tyckte det var riktigt kul att hoppa rakt ut i snön så dom slängde sig ett par gånger till . Försökte fota när dom slängde sig rakt ut men det blev bara suddiga kort - men var bara tvungen att lägga in ett för man ser ju lite grann hur dom bara slänger sig ut...............


Sedan blev det lite slött igen en stund innan det var dax att börja med middagen. Vi gjorde i ordning en riktigt fin lever som Annika köpt på Karlgrens och med ris och grönsaker till så fick vi en härlig påskaftons middag. Christian ,som också var här, tyckte det var riktigt gott - och det är ett bra betyg ska ni veta....:)

Nu blir det nog lite slött igen för inget är bokat för kvällen och det kan nog vara rätt skönt att bara få göra vad som faller en in......................och då blir det nog ryggläge en stund...:))


Ha det och Glad Påsk till er Alla!

2 kommentarer:

  1. Glad Påsk på er! Så skönt att vara ledig några dagar och mellan hundaktiviteterna inta ryggläge i soffan ibland ;) Härliga bilder på hundarna när dom hoppar i snön!
    Ps.bilden på Sara när ni sist var hos A-K och vallade(femte bilden)där hon står framför fåren och "pratar" vett med dom var ju för härlig :)

    SvaraRadera
  2. Ja, Lena, visst var det härligt när Sara står och försöker "prata" med fåren....:) Dom lyssnade lite dåligt på henne....

    SvaraRadera