söndag 11 april 2010

Härliga Söndag!

En riktigt härlig Söndag har förflutit med lite sol men ändock härligt uteväder. Tog en riktigt skön sovmorgon med en lång härlig morgonpromenad med hundarna för att sedan sitta på bron med en kopp kaffe. Det börjar kännas att det är vår i luften.

På eftermiddagen vid ett tiden så for vi ut till Sarkasvaara för att promenera med hundarna. Det var jag med mina hundar, Pigan och Per med Misse, Marie-Louise med sina hundar och så Pigans Mamma Iris.

Marie-Louise följde med halvvägs och gick sedan tillbaka för att inte överanstränga lilla Iza som verkat lite låg nu ett par dagar. Det kan ju vara så att hon landat riktigt ordentligt nu efter andra löpet men vi tycker väl allihop att det blev så stor skillnad på henne så det är därför Marie-Louise vill hålla lite koll på henne så att det inte är något på gång.

Lägger in några kort från vår promenad nedan:


Här promenerar vi allihop för att hundarna ska få göra av sig och det är ganska härligt avslappnat.................

Sedan fick våra hundar jobba i linan och Per fick låna Sara så det var riktigt härligt att knalla på............


Iris provade gå med Misse och han skötte sig riktigt bra...........



Här har hundarna fått slippa selen och fått springa lösa och givetvis har Mickes näsa fått korn på Pigans godis i fickan........................snälla snälla............




Här har Iris satt sig att vila en stund när alla hundarna helt plötsligt hittade något intressant bakom henne.................precis bakom där hon satt - dom är som barnungar...:)





Lite spring och bus i benen också - visst ser det härligt ut med alla barfläckar på vägarna.





När vi kom tillbaka till bilarna så gjorde vi en platsliggning med alla tre.........allt började riktigt bra tills.........




Misse satte sig upp och Micke sa åt honom direkt..............så får man inte göra....:)




Sedan låg dom riktigt duktigt och vi var så nöjda..........:)
Sedan blev det dax att börja med middagen som blev älgkött (tack för maten-Anna-Karin..:) och så har Pigan och Christian suttit och räknat lite matte här efter maten.
Och så helt plötsligt ringer det på min dörr..............(det är inte många som ringer på min dörr) var tvungen att hitta en tröja att sätta på mig för nu förstod jag att det var någon som inte springer här dagligen............Det var Peter Segerstedt och Åsa Holmström (nyblivna kullebor) som var ute och promenerade och sett att jag glömt att slå av lamporna på bilen (det är ju jag i en liten ask...) . Men att ringa på och komma in och säga till det kan man bara kalla riktiga härliga människor som bryr sig -TACK SÅ JÄTTEMYCKET!!
Nu blir det en kvällspromenad med hundarna och sedan tidigt sänggående för i morgon är det jobbet som gäller..
Ha det

3 kommentarer:

  1. Ja visst blir man glad till hjälpsamma människor :) Vad bra att kloka farbror Micke håller ordning i ledet vid platsliggningen :)
    Oj vad jag längtar till vovvarna är friska och vi kan börja träna igen. Idag hade Puma åter igen opererat min (nya)kudde men jag kunde plåstra ihop den så den slapp flytta ut till den gröna soptunnan på gården...så går det när matte lämnar en och går ut och promenerar själv ;)

    SvaraRadera
  2. Tack för en superduper dag! Klockan är mycket och vi ska snart gå och knyta oss. Misse hälsar gonatt och puss till er alla!

    SvaraRadera
  3. OJ vad det tinar hos er!! Härliga vår! Här är gott om krokus och vintergäck, men snart har vi fästingar också, det har väl inte ni att dras med(inte många i alla fall)

    SvaraRadera