måndag 28 september 2009

Operationen gick bra!


Ja så var operationen gjord - jisses vad skönt det kändes att få hämta hem henne, någorlunda vaken. Var tvungen att vara på jobbet på morgonen och ta hand om hundgården eftersom Marina var sjuk så vi var på klubben redan halv sju..............nervig givetvis. Men vi tog en skön morgonpromenad och sedan gjorde jag i ordning åt våra hundar i hundgården.

Så var vi hos veterinären halv tio och hon var nog sövd till halv elva. Det var Dan som tog hand om henne och det gick riktigt lugnt och bra. Hon var så duktig - värre var det nog med Matte som ilade iväg och var halvvägs till kullen när jag kom på att det var ju tillbaka till jobbet jag skulle.........:) Ja vad säger man, inte är det väl som det ska med nerverna.

Då var det desto lugnare att få telefonsamtalet att lilla Sara nu är vaken och jag kan komma och hämta henne. Ja, inte var hon helt vaken men fortfarande ganska lugn, lite orolig när hon kände sig vinglig och hade nog inte riktigt full synskärpa men det gick bra när hon fick stoppa in näsan i Pappa Mickes päls då blev det riktigt lugnt. Micke greppade situationen direkt och blev helt kolugn när hon kom in i bilen och sedan hemma så la han sig bredvid henne och var så lugn och gullig - han är en duktig kille våran Pappa Micke. Se bara på bilderna nedan.





Lite äckligt smakade det nog i munnen på Sara för hon for runt med tungan i munnen hela tiden. Nu ska jag bjuda henne på lite glass få se om det kan smaka.


Och så blir det flytande mat i 3-5 dagar så får vi hoppas att Sara får bli frisk och kry och bli sitt vanliga vilda jag...........tänk att man faktiskt kan sakna den där lilla vilda tjejen som inte kunde vara stilla en sekund...........

Nu ska vi äta och sedan vila en stund.

Ha det bra



7 kommentarer:

  1. Vad skönt att det gick bra...hon är nog i full gång snart igen...Och han Micke är ju fenomenal när det gäller.
    Anna-Karin

    SvaraRadera
  2. Nog har Sara tur som har en sån som Pappa Micke. Tänk när man kommer groggy och vilsen till bilen och får stoppa in nosen i Pappa Mickes päls..... och att han ligger bredvid när man inte orkar busa...

    I morgon blir det prommis med hundarna, och Sara får väl komma med i sele... Micke behöver ju sitt också.

    SvaraRadera
  3. Så skönt att läsa att allt gick bra. Ta det nu lugnt med henne ett tag.

    Kramar från Anci

    SvaraRadera
  4. Helledussingen! Det är helt tillåtet att glömma den tilltänkta färdriktningen när man precis släppt av sin bebis för operation - fullt normalt!

    Ska kurera mig inför kurs i helgen. Massa kramar!

    SvaraRadera
  5. Men vad skönt att allt gått bra, förstår att du tyckte det var härligt att få hämta hem henne :)
    Ps. Pappa Micke han är så klok :)

    SvaraRadera
  6. Hur går det med Sara - på benen och terroriserar Micke igen? Hoppas det (förlåt Micke!)

    Annika

    SvaraRadera
  7. God bedring til lille Sara! Vet det kan være litt vondt et par dager, men det går fort over. Min forrige collie hadde samme operasjonen og det gikk veldig fint. Så lykke til videre!

    Hilsen Arne og broder Trix

    SvaraRadera