tisdag 29 juni 2010

Siv har åkt hem!

Har skjutsat Siv till tåget i kväll och givetvis så var det försenat - nästan en timme sen - typiskt SJ.............:)

Det var riktigt tråkigt att vinka av henne och veta att nu drar hon iväg nästan 200 mil ända ner till Skåne. Hoppas det nu inte dröjer lika länge till nästa gång vi träffas. Det skulle vara härligt att i alla fall träffas varje år men det är ju såååååååååååå långt emellan oss. Vi satt i alla fall och surrade av oss det mesta och kom fram till att vi känt varandra i över trettio år - jisses vad gamla vi kände oss...........:)

Hon ringde alldeles nyss och talade om att det sent om sider var på väg in i Boden och just nu hade hon en dubbel regnbåge över tåget - hmm det var nog vackert kan jag tänka mig.

Jag och Marie-Louise åkte lite senare ut på klubben för att träna med hundarna en liten stund och när vi kom ut så hade Kent och Maria börjat klippa planen och det såg så fint ut.

Jisses vad mygg det var och fastän vi hade smort in våra hundar så hade dom svårt att ligga stilla på platsliggningen - det var som ett moln av mygg runt omkring dom. Nej nu blir det till att smörja dom ordentligt inför varje träning.

Sara var riktigt sugen att träna och gick ganska bra. Vi körde lite position och nu höll hon rätt position längre än vad hon gjort tidigare - duktig gumma!!! Sedan provade vi lite inkallande med ställande och det hade hon glömt bort hur man gjorde..............skitgumma. Nej det tog inte länge förrän hon kom ihåg hur det skulle gå till och sedan fungerade det riktigt bra. Vi höll inte på så länge pga myggen utan lekte en stund sedan med pappa Micke, Iza och Mimmi som också fått följa med.

Nu blir det ett långt härligt bad och så tidig kväll.

Ha det

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar