måndag 6 december 2010

Micke 6 år!!!

På Lördag fyllde Pappa Micke 6 år och jisses vad jag tycker att tiden går fort.......

Inte för att det känns som om det var nyss han var valp men tycker nog inte att det var så länge sedan som jag hämtade Sara och hon är ju redan 2,5 år.

Vi firade med en härlig promenad till Malmberget tillsammans med Per och Pigan som hade med sig Misse och Ludde. Alla hundarna var riktigt duktiga och det blev en fin prommis.

Per har byggt en släde till Misse som de varit ute och provat låta honom dra med och det går visst som bara den - duktiga Per - ja Misse är ju också duktig som drar den med vindens hastighet. Nu ska vi följa med ut och eventuellt så ska mina få testa dra lite men får nog låta lilla Sara titta på den först för häromdagen när vi kom gående efter stigen från Malmberget så kommer det två pojkar på en spark och Sara har nog aldrig blivit så rädd tidigare. Hon hant inte alls med att varken höra eller se dom och gissa vad de två pojkarna i tolv tretton års ålder gör när de ser hur rädd Sara blir jo de stannar och pratar en stund med henne så hon fick avreagera lite och det var riktigt bussigt gjort.

Sedan har vi fortsatt lite med våran vittringsapport inomhus och det går väl så sakteliga framåt men har även kommit en bra bit på väg med fjärrdirigeringen så nu börjar vi nog komma i gång igen med träningen.

Sedan så säger man ju att glädje och sorg går hand i hand och det stämmer nog riktigt bra för den 4 December då Micke fyllde år så fick vi sorg då våran zebrafink dog och det var så tråkigt. Erik våran nymfparakit tycker inte alls om att vara ensam så han ropar och ropar och ingen som svarar så det känns lite i hjärtat varje gång han ropar på honom. Nu får vi hoppas att det går bra så han inte saknar honom alldeles för mycket men märker att pappa Micke är och pratar med honom varje gång han ropar så där finns det nog någon kommunikation av något slag - det är härligt att se.

Har gjort ett fynd också idag, var förbi återvinningen för att köpa två stycken fotöljer till jobbet och hittade en garderob till hallen som var helt perfekt i storlek och Pigan den var redan ihopsatt.......:)) Helt perfekt i hallen så jag fick en garderob dit till slut - man säger ju att tålamod är den största dygden.........

Nu ska vi iväg ut på en promenad och samtidigt gå förbi Iris och Leif och kolla på den nya familjemedlemmen som de hämtade i går - spännande....

Nu ser vi framåt igen och går vidare mot nya spännande mål och tar fram den positiva inställningen..........:))

Ha det

1 kommentar:

  1. Gratulera Micke i efterskott med en stor, blöt puss mitt på nosen. Ge honom en från Imsan också när du ändå är i farten.

    Och hälsa Christian, men han kan slippa pussen. Då blir han nog glad.

    Erik kan väl få en ny kompis...eller? En söt fjälla kanske?

    SvaraRadera