tisdag 19 oktober 2010

Nya lägenheten

Har tagit några foton från den nya lägenheten - fortfarande en massa kartonger ouppackade men lite ordning börjar det nog bli i alla fall. Framförallt så börjar trivseln komma mer och mer...................:)




Här är första hallen - lilla -


Här är den stoooooora hallen .........


Här har vi den stora skrubben som kommer att bli ett sk hundrum där trimbord mm kommer att placeras...innanför den ligger en mindre skrubb för diverse grejer....



Del av vardagsrummet..........





Ett litet suddigt kort men våran stora mysfaktor.............öppen spis.....:)




Köket som är fotat från stora hallen...






Köket igen men fotat från sovrummet denna gång....








Och så sovrummet då...............









Pappa Micke som sover hela nätterna och då gärna i sin egen säng......







Och så söta Sara som gärna sover i min säng..............med bästa kompisen.....
Ja ungefär så här ser lägenheten ut och förhoppningsvis så blir alla kartonger uppackade inom kort så att det blir lite bättre ordning.
Har i alla fall tränat lite med hundarna i snön................gissa om det har kommit snö......ja usch ja men det går bra att träna i alla fall...:)
Har kört lite på rutan med Sara och det gick faktiskt riktigt bra - hon hade lite problem med att placera sig mitt i rutan men prövade sig fram och hittade rätt riktigt fort.
Sedan prövade jag att lägga henne och det var inga som helst problem utan hon la sig bara på mitt kommando - gissa om jag blev förvånad....Provade givetvis igen för att kolla om det var en lyckträff - men nej inga problem utan hon la sig direkt på mitt kommando................duktiga gumman.
Efter det så provade vi hopp apport och här blev hon lite konfunderad över tillbaka hoppet - hade sänkt hindret till enbart två plank men hon stannade upp, tittade på hindret och först vid mitt kommando - hopp - så hoppade hon tillbaka...........det var bra gjort för hon släppte inte apportbocken under hela tiden hon funderade...:)
Vi provade ett par gånger till och då var det som att hon greppat det och nu var det inga problem att hoppa tillbaka - nu får vi börja att höja hindret sakta med säkert.
Sedan körde vi lite positonsträning och här tyckte jag att hon kändes stabilare i positionen och kunde hålla rätt position under ett längre arbete - det kändes jättebra.
Körde lite position med Micke också och fick honom att jobba på riktigt bra och helt tyst. Han höll postionen riktigt bra i både stegförflyttningar och backningar och var så koncentrerad så han glömde bort att stressa och gnälla..............gullgubben......Nu tränar vi inte för att starta honom på tävling men man vet ju aldrig.............:)
Nu ska jag packa upp en till låda....
Ha det





4 kommentarer:

  1. Är såå glad för din skull. Äntligen lugn och ro både för dig och vovvarna :0) Och vilken fin o kanonmysig lägenhet!

    SvaraRadera
  2. Vad fin den ser ut, lägenheten, och vilken bonus med öppen spis!!! Tälj en pinne och grilla korv till middag ;)

    SvaraRadera
  3. Behöver inte tälja någon pinne - har redan färdiga teleskopinnar....:) Kommer nog inte att använda spisen eftersom grannarna säger att det ryker in väldigt mycket men det går ju att använda den till annat - ljus eller en "fejkbrasa" till exempel..Det blir ju i alla fall en hög mysfaktor.

    Monica Micke och Sara

    SvaraRadera
  4. Dags för en liten uppdatering.....

    SvaraRadera